Меню

Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційна безпека та інформаційні технології», 24-25 квітня 2019 р.

Шановні колеги, сьогодні, 24 квітня 2019 р., ми успішно відкрили нашу спільну з кафедрою Кібербезпекі та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропівніцькій) міжнародну конференцію “Інформаційна безпека та інформаційні технології” (“Information Security and Information Technologies”) і провели Пленарне засідання, на якому виступили відомі науковці.

На засіданнях секцій було продовжено обговорення актуальних питань з інформаційної безпеки держави, суспільства та особистості; програмування та інформаційно-комунікаційних технологій; інформаційних технологій в економіці, медицині та освіті.

На пленарному засіданні виступили:

Семенов Сергій Геннадійович – академік Міжнародної академії інформатики, завідувач кафедри обчислювальної техніки та програмування, Національного технічного університету “ХПІ” д.т.н, професор з доповіддю “Модель процесу виконання польотного завдання безпілотним літальним апаратом в умовах зовнішніх впливів”

Мілов Олександр Володимирович – к.т.н, доц. кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця з доповіддю “Методологія моделювання взаємодії антагоністичних агентів в системах кібербезпеки”

Шматко Олександр Віталійович – доцент кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця з доповіддю “Блокчейн як основа цифрової економіки. Світовий досвід фінансового регулювання криптовалют”

Окремо дякуємо компанії GlobalLogic за технічну підтримку в проведенні конференції.

Матеріали конференції можна завантажити на сайті конференції.