Меню

Акредитація освітньо-професійної програми «Кібербезпека» за спеціальністю 125 Кібербезпека за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти!

Шановні колеги, друзі!!! Сьогодні закінчився другий день проведення акредитаційної експертизи з використанням технічних засобів відеозв’язку у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця освітньої програми “Кібербезпека” за спеціальністю “125 Кібербезпека” за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

До складу експертної комісії входять керівник експертної групи Єфіменко Андрій Анатолійович, кандидат технічних наук, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки (Державний університет “Житомирьска політехніка”) та члени експертної групи Лахно Валерій Анатолійович, доктор технічних наук (Національний університет біоресурсів і природокористування України), Цирканюк Діана Андріївна (Київський університет імені Бориса Грінченка, здобувач вищої освіти).

Вдячні керівництву та всім колегам за конструктивну розмову! Вдячні всім за співпрацю! Продовжуємо працювати та підвищувати якість нашої роботи! Налаштовані на позитивні результати!