Меню

Профорієнтаційні зустрічі з учнями шкіл та студентами профільних технікумів м. Сєвєродонецька Луганської області.

В межах проведення дня відкритих дверей факультету економічної інформатики представники кафедри провели профорієнтаційні зустрічі з учнями шкіл та студентами профільних технікумів м. Сєвєродонецька Луганської області. Заходом було охоплено 14 середньо-освітніх закладів I – III ст. освіти та 2 середньо-спеціальних заклади, які випускають молодших спеціалістів за спеціальностями «Компʹютерна інженерія» та «Інженерія програмного забезпечення».

На зустрічах надано розширену інформацію у вигляді презентації про спеціальності факультету, рейтинг випускників університету за даними сайту незалежних програмістів України dou.ua, активності факультету стосовно роботи з абітурієнтами та студентами, особливості розташування університету та гуртожитку, надано відповіді на питання  учнів та вчителів.

Загальна кількість учнів, яких зацікавили спеціальності ХНЕУ ім. С. Кузнеця, а саме факультету економічної інформатики, склала 40% від загальної аудиторії учнів-слухачів. Було укладено угоди про співробітництво з 8 середніми та середньо-спеціальними учбовими закладами міста.