Меню

Абітурієнту

Дорожня карта бакалавра

Організація захисту персональних даних; програмування для WEB та мобільних пристроїв; оцінювання ефективності впровадження захисту комп’ютерних систем; аналіз проектів та готових програмних систем; консультаційна робота з питань комп’ютеризації захисту всіх сфер діяльності; безпека в інформаційно-комунікаційних системах; організація та інформаційне забезпечення управлінської діяльності.

Студентам усіх спеціальностей надаються ґрунтовні знання з наступних програмних середовищ та технологій:

C++ Python C# Java JavaScript PHP

Формування компетентностей; тренінги; командна робота в реальних проектах.

«Основи кібербезпеки» проходитиме на відомій платформі Cisco Networking Academy в середовищі Packet Tracer.


«Робототехніка» дозволить оволодіти навичками роботи з відомою програмно-апаратною платформою Arduino та відкриє особливості технологій 3D-друку.

Фахівець з організації захисту інформації; інженер з експлуатації засобів захисту інформації; інспектор з організації захисту секретної інформації; фахівець з режиму секретності; проектувальник систем захисту інформації; прикладний програміст; системний програміст; веб-програміст; проектувальник комп’ютерних мереж; адміністратор баз даних; системний адміністратор; аналітик комп’ютерних систем; аналітик з захисту інформації; менеджер з безпеки підприємства. .

Конкурсні предмети на спеціальність “Кібербезпека”: українська мова та література, математика, іноземна мова або фізика.


Випускники технікумів та коледжів, які отримали кваліфікацію молодшого спеціаліста (молодшого бакалавра) за спеціальностями, спорідненими для “Кібербезпека”, вступають до університету на навчання за скороченою програмою за результатами співбесіди за фахом.


Більш детальна інформація щодо вступної компанії

Наші студенти переможці і призери Всеукраїнських студентських олімпіад; учасники і переможці конкурсів наукових робіт зі спеціальності “Кібербезпека”; призери Кубків та чемпіонатів з програмування; мають сертифікати провідних ІТ-компаній.